loader
Foto

Galerie foto

Raluca Ştirbăţ

Joi, 9 ianuarie, aţi putut urmări înregistrarea programului susţinut de Raluca Ştirbăţ în toamna anului 2013 la prima ediţie a Festivalului Internaţional de Literatură şi Traducere, care a avut loc la Iaşi.

 

Alex Vasiliu
Cap de afiș

UPDATE: Ediţia de joi 9 ianuarie a emisiunii Cap de afiş este disponibilă online pe TVR+

Va fi difuzată înregistrarea programului susţinut de Raluca Ştirbăţ în toamna anului 2013 la prima ediţie a Festivalului Internaţional de Literatură şi Traducere, care a avut loc la Iaşi. Cu acel prilej, Raluca Ştirbăţ a interpretat Concertul nr. 3 în do minor pentru pian şi orchestră de Ludwig van Beethoven. Ansamblul simfonic al filarmonicii "Moldova" din Iaşi a fost dirijat de Cristian Oroşanu, alt reprezentat de seamă al tinerei generaţii de muzicieni români.

Pentru insomniaci, pentru cei care vor sa înceapă o nouă zi foarte devreme, cu muzică clasică într-o versiune de referinţă, emisiunea se va retransmite mâine, vineri 10 ianuarie, tot pe TVR 3, la ora 6:00.

16:00 Caravana TVR 3

- La Bacău Realizator - Vasile Arhire

17:30 Play

Realizator - Anca Medeleanu
 
Comunitatea elenă din Iași, în sărbătoare | VIDEO

Luni, 24 iunie, de la ora 15:00, Olena Popovych vă invită să urmăriți o ediție "România diversă" despre comunitatea elenă din Iași.

"TeleViziunea mea", cu Oltița Cîntec | VIDEO

publicat: duminică, 23 iunie 2024

Duminică, 23 iunie, de la ora 21:00, pe TVR Iași, urmărim o ediție "TeleViziunea mea", cu Oltița Cîntec.

Vineri, 21 iunie, de la ora 9.00, în ultima ediție din acest sezon a emisiunii "Ziua bună de la Iași" de Ziua Mondială a Soarelui nu ne uităm ...

 

#tvriasi