loader
Foto

Raluca Aftene premiată pentru emisiunea "Descriptio Moldaviae"

Raluca Aftene, jurnalist la TVR Iaşi, a fost distinsă cu Premiul pentru Reportaj TV pentru seria de emisiuni “Descriptio Moldaviae” difuzată pe canalele TVR 3 şi TVR Iaşi.

 

Raluca Aftene
Descriptio Moldaviae - România în bucate

Gala Premiilor Asociaţiei Jurnaliştilor şi Scriitorilor de Turism din România se desfăşoară în fiecare an într-o o atmosferă deosebită. De aproape două decenii – deci cu mult înainte ca 15 ianuarie să fie decretată zi a Culturii Naționale – această ceremonie are loc în preajma zilei de naștere a lui Mihai Eminescu, sub steaua căruia Asociația își desfășoară întreaga sa activitate.

La Gala organizată de AJTR sunt răsplătiți atât ziariștii și scriitorii care de-a lungul unui an s-au remarcat prin producții de calitate, cât și unii specialiști din domeniu – de la alpinişti, promotori ai călătoriilor, cercetători, directori de stațiuni, de societăți turistice, de hoteluri, de transport, până la proprietari de pensiuni rurale.

Gala din acest an a avut loc in Capitală, în prezenţa doamnei Maria Grapini, ministru delegat IMM, Turism și Mediu de Afaceri, şi a răsplatit efortul unor oameni dedicaţi turismului românesc.

Raluca Aftene, jurnalist la TVR Iaşi, a fost distinsă cu Premiul pentru Reportaj TV pentru seria de emisiuni “Descriptio Moldaviae” difuzată pe canalele TVR 3 şi TVR Iaşi. Cu prilejul reuniunii de la Bucureşti a fost desemnată prin votul membrilor şi noua conducere a organizaţiei, pentru un mandat de doi ani.

Jurnalistul Vasile Arhire de la TVR Iaşi, autor a numeroase reportaje si documentare de calătorie, a fost ales vicepresedinte al AJTR.

21:00 Telejurnal Regional TVR Iași (R)

(Reluare)

21:30 Reporter special

- Căminul de bătrâni, casa de la apusul vieții Realizator - Claudia Dănăilă
 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

Spectacol folcloric ”De la Iași la Chișinău” | VIDEO

De Ziua Unirii Basarabiei cu România, în direct la TVR Iași, miercuri, 27 martie, de la ora 18:30, v-am invitat la spectacolul folcloric ”De la ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvriasi