loader
Foto

Program special de 1 decembrie 2014

La mulţi ani, România!

 

Horia Gumeni
Maria Florea
Gabriela Baiardi
Răzvan Cojocariu
Violeta Gorgos
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA
SĂRBĂTOARE LA ZI MARE
Cap de afiș

Vă propunem să sărbătorim Ziua Naţională împreună, pe TVR Iaşi!

Începem dimineaţa cu o ediţie speciala a emisiunii Bună dimineaţa, Moldova! prezentată de Maria Florea şi realizată împreună cu Horia Gumeni. Alături de Maria, în studio va fi prezent istoricul Sorin Iftimi. În duplex din Piaţa Unirii, unde au loc toate manifestaţiile dedicate zilei de 1 decembrie, se va afla Răzvan Cojocariu, împreună cu colonelul Nicolae Tonu, comandantul Brigăzii 15 Mecanizată  “Podu Înalt” Iaşi.

 

Toate evenimentele organizate de Primăria Municipiului Iaşi vor fi transmise în direct din Piaţa Unirii, atât pe TVR Iaşi regional, cât şi pe canalul nostru de Youtube:

Transmisiunea va avea loc în intervalul 9.00 – 12.00!

 

Telespectatorii TVR Iaşi vor putea urmări în premieră spectacolul aniversar TVR Iaşi 23 „Iaşi – Cernăuţi – Chişinău” în intervalul 16.00 – 18.00 şi 19.00 – 20.00. Jurnalul Regional de la ora 18.00 va trece în revistă toate evenimentele desfăşurate la Iaşi de Ziua Naţională!

 

De la ora 20.00, la Reporter special veţi urmări un reportaj realizat de Gabriela Baiardi despre domnitorul Principatelor Unite.

Seara o vom încheia cu muzica de fanfară, la Invitaţie la spectacol, de la ora 20.30!

 

Pe canalul Youtube TVR Iaşi veţi putea urmări, de la ora 16.00, deschiderea sezonului Sărbătorilor de Iarnă la Palas Iaşi.

Din program evenimentelor ce vor avea loc în Atrium Palas Mall: prezentare de modă şi de costume populare, recital de muzică populară, recital Margareta Clipa, flash-mob cu spiriduşi, alaiul lui Moş Crăciun, aprinderea decoraţiunilor de Crăciun, dar şi un concert "Direcţia 5"!

La mulţi ani, România!

22:00 Preluare TVR3

7:00 Mașina timpului

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi