loader
Foto

"Prim-plan obiectiv", la TVR Iași

Luni, 25 septembrie, de la ora 16.00, v-am invitat la "Prim-plan obiectiv".

 

Laura Lucescu

Urmărim o ediţie sub semnul artelor, dar şi al sportului şi evenimentelor sportive. Moderator - Laura Lucescu

Pe început vom afla cum trebuie să fie o persoană pentru a primi distincţia de „tezaur uman viu”. Ce înseamnă acest atribut şi ce face un astfel de personaj în viaţa de toate zilele? Alături de noi vor fi invitaţi doi specialişti în etnologie şi etnografie, împreună cu un... tezaur uman viu!

Mai departe, trecem la arta figurativă, născută prin obiectivul camerei de luat vederi. Cum poate un aparat foto să ţină loc de pensule şi acuarelă ne va spune un invitat deosebit, multipremiat la concursuri importante de fotografie.

În final, o să trecem la sport. Mai exact, discuţia se va axa pe campionatul Naţional de Karate Tradiţional, care se va organiza la Iaşi. Ne vor povesti despre acest lucru două persoane foarte racordate la domeniu, mai exact un vicepreşedinte al Federaţiei Române şi un preşedinte de club ieşean.

.

 
Muzică fără frontiere | VIDEO

Muzică fără frontiere | VIDEO

publicat: miercuri, 08 mai 2024

Spectacolul vieții a continuat și miercuri, 8 mai,  la "Ziua bună de la Iași". Moderatoare - Laura Lucescu, Raluca Aftene

Duminică, 5 mai, de la ora 16:00, la TVR Iași, și de la ora 17:30, la TVR 3, vă invităm să urmăriți "Caravana TVR 3" în Bucovina. Realizator - ...

Pasca - simbol și tradiție | VIDEO

Pasca - simbol și tradiție | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

Pasca este cea mai importantă coptură rituală cu ocazia Sărbătorii Învierii Domnului.

 

#tvriasi