loader
Foto

Pregătiri pentru începerea anului şcolar | VIDEO

Joi, de la ora 16.00, la TVR Iași, am urmărit o ediție "Vară pentru voi" despre cât de pregătite sunt unităţile de învăţământ din judeţul Iaşi pentru începutul anului şcolar preuniversitar, care sunt ultimele trenduri în moda uniformelor şcolare, cum se vor implementa noile campanii anti bullying şi, mai ales, noile politici de prevenire si combatere a consumului de droguri la elevi.

 

Raluca Aftene
Vară pentru voi

.

Vor fi sau nu obligaţi elevii să îşi facă teste antidrog în şcoli? Sunt doar câteva dintre temele de discuţie la care au răspuns, de la ora 16, invitaţii emisiunii "Vară Pentru Voi": Marius Mihai Manea, coordonator CRPECA Iași, şi Antonina Bliorț, purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Iași.

În a doua parte a emisiunii, am vorbit despre impactul Inteligenței Artificiale asupra joburilor, economiei și societății în general și, nu în ultimul rând, despre cum ne afectează inteligența naturală a celor care ne conduc viețile.

Invitat: Tiberiu Stoian, antreprenor şi fondator Exonia.
Moderator - Raluca Aftene
Realizator - Iulian Leca.

 
Muzică fără frontiere | VIDEO

Muzică fără frontiere | VIDEO

publicat: miercuri, 08 mai 2024

Spectacolul vieții a continuat și miercuri, 8 mai,  la "Ziua bună de la Iași". Moderatoare - Laura Lucescu, Raluca Aftene

Duminică, 5 mai, de la ora 16:00, la TVR Iași, și de la ora 17:30, la TVR 3, vă invităm să urmăriți "Caravana TVR 3" în Bucovina. Realizator - ...

Pasca - simbol și tradiție | VIDEO

Pasca - simbol și tradiție | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

Pasca este cea mai importantă coptură rituală cu ocazia Sărbătorii Învierii Domnului.

 

#tvriasi