Pregătiri în toi pentru echipele de fotbal din zona Moldovei
luni, 03 februarie 2014
Urmăriţi emisiunea Arena de luni, 3 februarie, pentru informaţii despre grupările din primele două ligi aflate în cantonamentele de iarnă.
Arena - 3 feb
Arena - 3 feb
Arena - 3 feb
Arena - 3 feb
Alte legături
Lucian Lucescu ARENA

UPDATE: Ediţia de luni, 3 februarie, este disponibilă online pe TVR+

Doar o lună de zile a mai rămas până la reluarea competiţiilor interne la fotbal, iar echipele din zona Moldovei sunt în toiul pregătirilor.La emisiunea Arena de luni, 3 februarie, vor fi informaţii despre grupările din primele două ligi aflate în cantonamentele de iarnă.

Invitaţii emisiunii moderate de Lucian Lucescu vor fi reprezentanţi ai CSMS Iaşi. Concluziile după stagiul de la Cheile Grădiştei încheiat vineri, ultimele noutăţi' dar şi planurile ,,alb-albaştrilor" pentru cantonamentul din Antalya aflaţi la Arena. Tot aici vor fi intervenţii prin telefon în direct şi de la alţi oficiali ai echipelor din zona Moldovei.

Acestea, dar şi alte informaţii din actualitatea sportivă regională puteţi urmări luni, 3 februarie, de la ora 17.00 în direct la TVR Iaşi, şi de la ora 23.30 la TVR 3. Puteţi transmite comentarii şi întrebări invitaţilor pe pagina de facebook a emisiunii: facebook.com/ArenaTVRIasi

 

Arena

Realizator: Lucian Lucescu

TVR Iași: luni, ora 17.00

TVR 3: luni, 23.30

 • 18:30
  România diversă
  : Ilustrate de peste Prut Realizator Vasile Arhire
 • 19:00
  Invitaţie la spectacol
  : Chinezii
 • 20:00
  Regiunea in obiectiv
 • 21:00
  Iasii Marilor Iubiri
  (reluare)
 • 21:30
  Telejurnal regional
 • 22:00
  Preluare TVR3