loader
Foto

Pastelistul

de la "Ghici cine vine la cină?"

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Oaspetele nostru din această săptămână împlineşte sâmbătă o vârstă rotundă, bogată în sensuri şi semnificaţii. Despre cele acumulate în şase decenii de viaţă vom tăifăsui vreme de o oră cu omul sensibil şi generos a cărui semnătură se află pe opere de artă, dar şi pe rafinate obiecte din sticlă şi ceramică, ajunse în diverse colţuri ale lumii.

De aproape patru decenii, din când în când, el se întoarce din celălalt capăt al ţării la Iaşi, în oraşul care l-a format ca artist, ca la ”izvorul cu apă vie”. Povestea vieţii invitatului ediţiei nu este roman, ci o realitate spectaculoasă născută din fremătătorul său talent pentru arta plastică.

Sâmbătă, 21 mai 2016, ora 21.00  - TVR Iaşi

Duminică, 22 mai 2016, ora 21.00 - TVR 3

Realizator Vasile Arhire

12:00 Invitație la spectacol

- DAM, Galeriile Dana Realizator - Violeta Gorgos

13:30 Reporter special

Realizator - Ioana Doleanu
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi