loader
Foto

Galerie foto

“Oameni şi monumente în memoria timpului”

 

Vasile Arhire
Reporter special

Iașul este, indiscutabil, orașul monumentelor. La fiecare pas întâlnești o clădire cu semnificație istorică, un lăcaș de cult cu dantelării în piatră și podoabe religioase, o casă care are  povestea ei, păstrând amintirea unor personalități ale culturii române. Astfel, calitatea de gazdă permanentă a Iașului pentru întâlnirea anuală a arheologilor, proiectanților, istoricilor în artă și restauratorilor nu poate fi decât un fapt de normalitate. Ediția a XVIII-a a Simpozionului National "Monumentul - tradiție și viitor", desfăşurată în această toamnă, constituie subiectul următoarelor ediții ale emisiunii "Reporter special", realizată de Vasile Arhire.

Prima întâlnire cu problemele celor care contribuie la conservarea unor obiective din  patrimoniul național, luni, 5 decembrie, de la ora 18,30 și, în reluare, de la 21,30 pe TVR Iași, sub genericul ” Oameni și monumente în memoria timpului”.

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi