loader
Foto

Oameni frumoşi şi locuri minunate: O invitaţie în Bucovina Multietnică | VIDEO

Bucovina, această perlă a României, se remarcă nu doar prin peisajele sale pitorești, ci și prin bogăția culturală și diversitatea comunităților care o populează.

 

Olena Popovych
România diversă

Oamenii frumoşi și tradițiile lor unice contribuie la atmosfera caldă și primitoare a acestei regiuni.
.

.
Avem privilegiul de a ne alătura comunității armene, care se adună în sărbătoare la Mănăstirea Dorinţelor-Hagigadar. Acest loc sacru este martor al unei istorii bogate și al unei tradiții neîntrerupte, iar festivitatea Sărbătorii Roadelor beneficiază de o semnificație aparte. Împreună cu polonezii din întreaga ţară, am celebrat roadele pământului și bogăția culturii noastre.

În continuare, am poposit la biserica ucraineană din orașul Suceava, un alt simbol al diversității etnice din Bucovina. Acest lăcaș de cult nu doar că îmbogățește peisajul cultural, dar este și un exemplu de conviețuire armonioasă între diferitele comunități.

Vă invităm să celebrăm împreună diversitatea, armonia şi patrimoniul viu al Bucovinei. Această regiune este un mozaic de identități, iar întâlnirile ca acestea ne amintesc de frumusețea conviețuirii.

O emisiune de Olena Popovych

22:00 Preluare TVR3

7:00 Telejurnal MATINAL TVR 1

 
CVarte - WAR: O reflecție asupra războiului și asemănărilor noastre inumane | VIDEO

Expoziția "WAR" semnată de Lucian S. Radius este o invitație la introspecție, propunându-ne o explorare profundă a temelor legate de conflict și ...

Oameni frumoşi şi locuri minunate: O invitaţie în Bucovina Multietnică | VIDEO

Bucovina, această perlă a României, se remarcă nu doar prin peisajele sale pitorești, ci și prin bogăția culturală și diversitatea comunităților ...

Un secol de la consacrarea Bisericii Neamului de la Mărășești | VIDEO

România celebrează un moment de profundă semnificație: un secol de la integrarea Bisericii Neamului de la Mărășești în circuitul ortodox.

 

#tvriasi