loader
Foto

Noutățile din zona Moldovei, într-o nouă ediție „Regional Cafe”

Un vernisaj, o dezbatere culturală și un concurs de gimnastică aerobică se numără printre subiectele aduse în discuție de Mădălina Ținteia, gazda emisiunii „Regional Cafe”. Marți, 29 septembrie, de la ora 8:00, în direct la TVR 3, TVR Iași și pe TVR+.

 

Regional Cafe

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

În perioada 24 septembrie – 04 octombrie 2015, Fundația HECUBA în colaborare cu Centrul DIFAIN CSA, Primăria Municipiului Iași și Direcția de Asistență Comunitară Iași ne invită la vernisajul expoziției „Povestea mea”, realizată de copii care provin din familii monoparentale, cât și de copii cu părinții plecați la muncă în străinătate ce provin din medii defavorizate.

Tot în ediția Regional Cafe de la TVR Iași, Aurica Ichim, directorul Muzeului Unirii din Iași, ne poftește la o dezbatere pe tema „Monumentul - tradiție și viitor”.

Mai departe în emisiune, prof. univ. dr. Gheorghe Dumitrașcu ne explică implicațiile Directivei Europene privind obligativitatea montării de centrale termice în condensare, iar profesorul Bogdan Banta ne invită la cea de-a V-a ediție a concursului organizat de GIMNIS, singurul club de gimnastică aerobică din zona Moldovei.

 

 

 
Muzică fără frontiere | VIDEO

Muzică fără frontiere | VIDEO

publicat: miercuri, 08 mai 2024

Spectacolul vieții a continuat și miercuri, 8 mai,  la "Ziua bună de la Iași". Moderatoare - Laura Lucescu, Raluca Aftene

Duminică, 5 mai, de la ora 16:00, la TVR Iași, și de la ora 17:30, la TVR 3, vă invităm să urmăriți "Caravana TVR 3" în Bucovina. Realizator - ...

Pasca - simbol și tradiție | VIDEO

Pasca - simbol și tradiție | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

Pasca este cea mai importantă coptură rituală cu ocazia Sărbătorii Învierii Domnului.

 

#tvriasi