loader
Foto

Noutăți în îngrijirea persoanelor vârstnice | VIDEO

Vârsta a treia poate fi trăită din plin, dacă există sănătate și autonomie. Am aflat în ediția  "Ziua bună de la Iași" de luni, 20 mai, care sunt noutățile în îngrijirea persoanelor vârstnice, dar și cele mai bune practici și politici sociale. De la ora 9:00, la TVR 3 și TVR Iași.

 

Laura Lucescu
Raluca Aftene
Ziua bună de la Iași

.
“Stația Clovnilor” pleacă în turneu. Echipa Teatrului Luceafărul din Iași va susține la sfârșitul acestei luni mai multe spectacole în Marea Britanie.
.
O celebrare a creativității, culturii și comunității. HazarDance Festival aduce în fața pasionaților de dans contemporan artiști din țară și din străinătate. Au venit în studio Teodora Veleșcu și Ștefan Lupu, curatori HazarDance.

Are puțin peste un an, două kilograme, însă deține tone de drăgălășenie. Mati Puff este un cățel campion de care este imposibil să nu te îndrăgostești. Vine în emisiune, însoțit de stăpâna lui.
.
Moderatoare - Laura Lucescu, Raluca Aftene
Realizator - Raluca Costaș

 

 

22:00 Preluare TVR3

7:00 Telejurnal MATINAL TVR 1

 
Hope Build, un proiect de construire accelerată | VIDEO

Mai multe locuinţe vor fi ridicate în doar 5 zile, cu ajutorul voluntarilor. Marți, 18 iunie, de la ora 9:00, la TVR 3 și TVR Iași, am vorbit ...

"Cultart": limba română pentru străini | VIDEO

publicat: vineri, 14 iunie 2024

Pe 15 iunie, la ora 16:00, la "Cultart", în numele lui Eminescu și în onoarea limbii române. Realizator - Oana Lazăr

Parfumul unei călătorii în timp | VIDEO

Parfumul unei călătorii în timp | VIDEO

publicat: vineri, 14 iunie 2024

Vineri, 14 iunie, de la ora 9:00, la TVR 3 și TVR Iași, am descoperit farmecul scrisorilor de altădată, am răsfoit jurnalul Reginei Maria, am ...

 

#tvriasi