loader
Foto

Nicoleta Zagura – etalon de valori

Identitate Basarabia - Nicoleta Zagura

 

Violeta Gorgos
Identitate Basarabia

Cunoaşte o mulţime de basarabeni stabiliţi în România. Locuieşte la Bucureşti lângă Gara de Nord şi casa ei a devenit un reper pentru artiştii care sunt în trecere prin Capitală.

Despre bucătăria Nicoletei s-a dus vestea în lumea mare. Iar atunci când casa ei devine neîncăpătoare, organizează tabere de creaţie.

Îşi ia copilul după ea (Leo e student deja) şi îşi duce invitaţii prin locuri care trebuie văzute şi despre care ştie foarte multe. Nicoleta oferă fără să vrea nimic în schimb. Iar statutul de Expert UNESCO vine să confirme că Nicoleta Zagura este omul de care avem mereu nevoie.

Identitate Basarabia - Nicoleta Zagura

TVR 3: duminică, 21 decembrie, ora 14.30

TVR Iaşi: marţi, 23 decembrie, ora 20.30

Sămbătă, 27 decembrie, ora 19.00

 

O productie TVR Iasi realizata de Violeta Gorgos (regizor artistic), Cristian Sbingu (director de imagine), Marian Bucur (editor imagine).

14:00 Telejurnal

- Preluare TVR1

14:45 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

Spectacol folcloric ”De la Iași la Chișinău” | VIDEO

De Ziua Unirii Basarabiei cu România, în direct la TVR Iași, miercuri, 27 martie, de la ora 18:30, v-am invitat la spectacolul folcloric ”De la ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvriasi