loader
Foto

MATINALII dau tonul dimineţilor frumoase

O echipă de tineri profesionişti şi dedicaţi. Subiecte interesante și invitați modești cu realizări mărețe. O infuzie de bună dispoziție. ”Matinalii” vă așteaptă în fiecare dimineață, de luni până vineri, la TVR MOLDOVA, TVR3 și TVRi.  

 

MATINALII

Anatol Guzic, Tinka Mardari, Sandu Scobioala şi Mihai Suvac sunt matinali și știu să vă facă zilele mai plăcute.

Dovadă sunt edițiile pe care le realizează în fiecare dimineață, de luni până vineri, între orele 7 și 10, la TVR MOLDOVA. Emisiunea se transmite în direct și la TVR 3 și TVR Internațional (de la ora 9:00).

(w882)

”Matinalii” dau tonul la voie bună, ne împărtășesc informații utile, promovează tot ce e românesc și de valoare, ne fac cunoștință cu invitați speciali de pe ambele maluri ale Prutului.

MATINALII fac echipă bună cu studiourile teritoriale ale Televiziunii Române din Iaşi, Timişoara, Cluj, Craiova şi Tîrgu Mureş. Emisiunea produsă şi difuzată în direct de TVR MOLDOVA conectează telespectatorii la actualitate.

 

19:00 Ziua bună de la Iași

20:00 Spațiul deciziilor

Realizator - Dan Trofin
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi