loader
Foto

Matei Vişniec, cap de afiș la TVR Iași

Marți, 3 martie, la  „ Cap de afiș ” , pe TVR 3, ne-am întâlnit cu Matei Vişniec.

 

Andreea Ştiliuc
Cap de afiș

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Festivalul Internaţional de Teatru Zilele „Matei Vişniec” aduce în faţa publicului spectacole montate pe diferite continente, dar care au un numitor comun: semnătura celui mai important dramaturg român al momentului.

Cea de-a doua ediție a Festivalului Zilele „Matei Vişniec” a avut loc la Suceava, Rădăuţi, Vatra Dornei, Botoşani şi Bistriţa. Invitat special a fost teatrologul George Banu.

Publicul, indiferent de vârstă, a putut pătrunde în universul clovnilor şi al marionetelor. În premieră absolută în Bucovina, Compania teatrală „Umbral” din Franţa a susţinut spectacolul „Cabaretul Cuvintelor”, ce a fost prezentat în anul 2013 la Festivalul de la Avignon.

În această ediție a emisiunii „Cap de afiș”, festivalul este punctul de unde pornim pentru a-l cunoaște mai bine pe Matei Vișniec. Descoperim camera unde a locuit până la terminarea liceului, picturile, cărțile, dar și prima sa mașină de scris.

 

Cap de afiş – Matei Vişniec

Realizator: Andreea Știliuc

TVR 3: marți, 3 martie, ora 18.00

Reluare: miercuri, 4 martie, ora 13.00

18:15 Racord

- Mozaic Realizator - Violeta Gorgos

18:30 Iașii marilor iubiri

- Locul inimii Realizator - Oana Lazăr
 
Comunitatea elenă din Iași, în sărbătoare | VIDEO

Luni, 24 iunie, de la ora 15:00, Olena Popovych vă invită să urmăriți o ediție "România diversă" despre comunitatea elenă din Iași.

"TeleViziunea mea", cu Oltița Cîntec | VIDEO

publicat: duminică, 23 iunie 2024

Duminică, 23 iunie, de la ora 21:00, pe TVR Iași, urmărim o ediție "TeleViziunea mea", cu Oltița Cîntec.

Vineri, 21 iunie, de la ora 9.00, în ultima ediție din acest sezon a emisiunii "Ziua bună de la Iași" de Ziua Mondială a Soarelui nu ne uităm ...

 

#tvriasi