loader
Foto

Despre Marin Bunea, într-o ediție nouă a emisiunii "Identitate Basarabia"

Identitate Basarabia se difuzează la TVR Iași şi TVR Moldova.

 

Violeta Gorgos
Identitate Basarabia

Când scriu „a V-a generaţie de muzicanţi” mă întreb cum stabileau care şi la ce cântă. Primul şcolit a fost tatăl lui Marin Bunea, care a ţinut cu tot dinadinsul că feciorul lui să facă şi Conservator. Şi acesta s-a făcut om mare. A cântat în peste 40 de ţări ale lumii, a înregistrat albume solo şi cu orchestra, a participat la nenumărate emisiuni muzicale, dar cea mai mare bucurie o are atunci când merge acasă, la ţara unde se întâlneşte cu “muzicanţii de la nord”. Şi pentru a nu întrerupe tradiţia familiei i-a pus în mâini vioara şi mezinei familie, Maria.

 

Identitate Basarabia

Realizator: Violeta Gorgos

TVR Moldova: sâmbătă, 26 decembrie, ora 12.30

TVR Iaşi: marţi, 29 decembrie, ora 20.00

Reluare: miercuri, 30 decembrie, ora 13.00

Sâmbătă, 2 ianuarie, ora 19.00

O producţie TVR Iaşi 2015 realizată de Violeta Gorgos (realizator), Cristian Sbîngu (imagine), Sebastian Ivanovici (asistent imagine), Marian Bucur (editor imagine).

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

Luni, 22 aprilie, de la ora 18:00, la TVR Iași, Ovidiu Mihăiuc v-a propus o nouă ediție "Interviul săptămânii".

 

#tvriasi