loader
Foto

Marcel Iureş şi Marius Manole, invitaţi la „Cap de afiş”

Marți, de la ora 18.00, pe TVR 3, invitații Andreei Știliuc la „Cap de afiș” au fost actorii Marcel Iureș și Marius Manole.

 

Andreea Ştiliuc
Cap de afiș

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Aceștia au susținut recitaluri extraordinare la cea de-a X-a ediţie a „Galei Star”. Evenimentul a avut loc la Bacău, în perioada 24-28 aprilie 2015.

„ABSOLUT!”, o producție a Teatrului „ACT”, este o întâlnire între doi artiști la superlativ: actorul Marcel Iureș și regizorul Alexandru Dabija. Punctul de plecare este textul „Ivan Turbincă” de Ion Creangă.

E vorba despre o poveste printre personajele căreia se află Dumnezeu, Moartea, Dracul… Oamenii care or să o asculte își vor aminti, pentru o vreme, că se poate vorbi despre lucruri mari și esențiale fără fasoane, cu umor și nepăsare.

Alexandru Dabija, regizor

„Însemnările unui nebun” de N.V. Gogol este o producție „ArCuB”, în regia lui Felix Alexa, cu actorul Marius Manole și muzicianul Alexander Bălănescu.

Trăim într-un timp în care necunoscutele sunt atât de mari, încât vrem cu toţii, într-un fel sau altul, să evadăm într-o lume paralelă, fie ea şi plăsmuită. Spectacolul meu vorbeşte despre fragilitate şi imaginaţie, indiferent de sursa ei maladivă. Nebunul meu trăieşte în ritmurile demente ale propriei muzici interioare, cântată de un alter ego ce joacă toate celelalte personaje.

Felix Alexa, regizor

Ambele spectacole au fost prezentate la cea de-a X-a ediţie a „Galei Star”, ce a avut loc la Bacău, în perioada 24-28 aprilie 2015. Evenimentul a fost organizat de către Teatrul Municipal „Bacovia” şi Primăria municipiului Bacău, în colaborare cu UNITER.

 

Cap de afiş

Realizator: Andreea Ştiliuc

TVR 3: marţi, 2 iunie 2015, ora 18:00

18:15 Racord

- Mozaic Realizator - Violeta Gorgos

18:30 Iașii marilor iubiri

- Locul inimii Realizator - Oana Lazăr
 
Comunitatea elenă din Iași, în sărbătoare | VIDEO

Luni, 24 iunie, de la ora 15:00, Olena Popovych vă invită să urmăriți o ediție "România diversă" despre comunitatea elenă din Iași.

"TeleViziunea mea", cu Oltița Cîntec | VIDEO

publicat: duminică, 23 iunie 2024

Duminică, 23 iunie, de la ora 21:00, pe TVR Iași, urmărim o ediție "TeleViziunea mea", cu Oltița Cîntec.

Vineri, 21 iunie, de la ora 9.00, în ultima ediție din acest sezon a emisiunii "Ziua bună de la Iași" de Ziua Mondială a Soarelui nu ne uităm ...

 

#tvriasi