loader
Foto

Marcel Iureş şi Marius Manole, invitaţi la „Cap de afiş”

Marți, de la ora 18.00, pe TVR 3, invitații Andreei Știliuc la „Cap de afiș” au fost actorii Marcel Iureș și Marius Manole.

 

Andreea Ştiliuc
Cap de afiș

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Aceștia au susținut recitaluri extraordinare la cea de-a X-a ediţie a „Galei Star”. Evenimentul a avut loc la Bacău, în perioada 24-28 aprilie 2015.

„ABSOLUT!”, o producție a Teatrului „ACT”, este o întâlnire între doi artiști la superlativ: actorul Marcel Iureș și regizorul Alexandru Dabija. Punctul de plecare este textul „Ivan Turbincă” de Ion Creangă.

E vorba despre o poveste printre personajele căreia se află Dumnezeu, Moartea, Dracul… Oamenii care or să o asculte își vor aminti, pentru o vreme, că se poate vorbi despre lucruri mari și esențiale fără fasoane, cu umor și nepăsare.

Alexandru Dabija, regizor

„Însemnările unui nebun” de N.V. Gogol este o producție „ArCuB”, în regia lui Felix Alexa, cu actorul Marius Manole și muzicianul Alexander Bălănescu.

Trăim într-un timp în care necunoscutele sunt atât de mari, încât vrem cu toţii, într-un fel sau altul, să evadăm într-o lume paralelă, fie ea şi plăsmuită. Spectacolul meu vorbeşte despre fragilitate şi imaginaţie, indiferent de sursa ei maladivă. Nebunul meu trăieşte în ritmurile demente ale propriei muzici interioare, cântată de un alter ego ce joacă toate celelalte personaje.

Felix Alexa, regizor

Ambele spectacole au fost prezentate la cea de-a X-a ediţie a „Galei Star”, ce a avut loc la Bacău, în perioada 24-28 aprilie 2015. Evenimentul a fost organizat de către Teatrul Municipal „Bacovia” şi Primăria municipiului Bacău, în colaborare cu UNITER.

 

Cap de afiş

Realizator: Andreea Ştiliuc

TVR 3: marţi, 2 iunie 2015, ora 18:00

9:00 Pridvoarele credinței Iașul orașul cultural al credinței

prima parte Realizator - Cătălin Sava

10:00 Cap Compas Țărmul poveștilor din Răsărit (R)

(Reluare)
 
Trofeul Valea Uzului. Raliul Moldovei, în direct la TVR Iași și TVR3 | VIDEO

De sâmbătă, 27 iulie, în Moldova răsună din nou motoarele mașinilor de cursă.  

Investiții în satele de pe Valea Muntelui | VIDEO

Investiții în satele de pe Valea Muntelui | VIDEO

publicat: vineri, 26 iulie 2024

Duminică, 28 iulie, de la ora 14:00, la TVR Iași, vă propunem o nouă ediție "Satul meu".

Cursuri Internaționale de Vară „România – Limbă și civilizație” | VIDEO

Au venit din China, Coreea de Sud, Franța, Germania sau Republica Moldova pentru a învăța limba română. 75 de studenți, profesori și cercetători ...

 

#tvriasi