loader
Foto

Lansare de DVD marca TVR Iaşi la Festivalul „Trandafir de la Moldova”

Festivalul “Trandafir de la Moldova” debutează astăzi la Iaşi cu evenimentul de lansare a unui nou DVD marca TVR Iaşi.

 

Carmen Olaru
Horia Gumeni
Cântec și poveste

TVR Iaşi lansează un nou DVD marca TVR Iaşi din colecţia “Cântec şi poveste” în cadrul Festivalului “Trandafir de la Moldova”. DVD-ul o are ca protagonistă pe interpreta de muzică populară Laura Lavric şi este lansat chiar în prima zi a festivalului, joi, 9 octombrie. 40 de spectatori vor primi noul DVD cu Laura Lavric chiar în ziua de lansare.

Festivalul “Trandafir de la Moldova” se desfăşoară în perioada 9 – 11 octombrie 2014 la Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi. Zilnic vor avea loc spectacole ale tinerilor interpreţi şi ale ansamblurilor invitate din ţară şi din străinătate. Printre numele de marcă invitate se numără: Laura Lavric, Mioara Velicu, Călin Brăteanu, Ştefan Pintilie, Claudia Martinică, Constantin Bahrin.

 

TVR Iaşi este şi în acest an partenerul principal al Festivalului “Trandafir de la Moldova”.

Înregistrările din cadrul festivalului vor putea fi urmărite ulterior pe TVR Iaşi regional.

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

Luni, 22 aprilie, de la ora 18:00, la TVR Iași, Ovidiu Mihăiuc v-a propus o nouă ediție "Interviul săptămânii".

 

#tvriasi