loader
Foto

Invitație la "offline", în pădurea de la Bârnova | VIDEO

Un indemn inedit care vine odata cu relaxarea epidemiologica ne propune sa ne comutam de pe starea online pe cea offline.

 

Sergiu Ciocoiu

De Ziua europeana a parcurilor, un parc aflat în inima naturii, la numai 15 kilometri de centrul municipiului Iași, a lansat invitația la o altfel de relaxare.

Ziua europeană a parcurilor naţionale este sărbătorită în fiecare an la 24 mai, cu scopul de a apropia oamenii de natură şi de a sensibiliza publicul cu privire la importanţa frumuseţii naturale în zonele protejate, precum şi la importanţa conservării şi gestionării durabile a ariilor protejate din Europa, potrivit www.europarc.org.

În 2020, Ziua europeană a parcurilor naţionale va avea o ediţie online Specială "#ParksForHealth" din cauza pandemiei globale COVID-19.

Redactor: Sergiu Ciocoiu

7:05 Ediții de colecție

- Iaşii marilor iubiri - Yves Conrad; Întunecimi în dragul ţinut al luminii - Edgar Papu; Vârstele improvizaţiei Realizator - Dana Ișoveanu

9:00 Pridvoarele credinței

prima parte Realizator - Sergiu Ciocoiu
 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi