loader
Foto

Galerie foto

Întâlnire cu arbitri şi handbalişti la… Arena!

Reprezentanţi ai celor două cluburi de handbal masculin din Iaşi, Politehnica şi Universitas, vor prezenta proiectele în faţa telespectatorilor TVR Iaşi şi TVR3.

 

Lucian Lucescu
Arena

De asemenea, ei vor comenta declaraţia celui mai important antrenor ieşean, Cornel Bădulescu. Acesta le-a sugerat celor două cluburi să formeze împreună o echipă competitivă, care să evolueze in Liga Naţională.


Un alt subiect al emisiunii este activitatea arbitrilor de fotbal şi futsal din zona Moldovei. Cei mai importanţi cavaleri ai fluierului din această parte a ţării vorbesc despre sezonul de primăvară în Liga I, dar şi despre introducerea arbitrilor adiţionali la meciurile din România, după modelul UEFA în Liga Campionilor şi Europa League.


Emisiunea Arena este moderată de Lucian Lucescu şi difuzată luni, de la ora 19.00 la TVR Iaşi şi de la ora 23.30 la TVR3.

14:00 Telejurnal

- Preluare TVR1

14:45 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

Spectacol folcloric ”De la Iași la Chișinău” | VIDEO

De Ziua Unirii Basarabiei cu România, în direct la TVR Iași, miercuri, 27 martie, de la ora 18:30, v-am invitat la spectacolul folcloric ”De la ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvriasi