loader
Foto

În luptă cu autismul

 

Claudia Dănăilă
Tableta de sănătate

Fiecare zi este pentru ei şi pentru cei apropiaţi lor o bătălie. Lupta împreună doar pentru a merge mai departe. Şi se bucură pentru lucruri mărunte, pe care mulţi dintre noi le considerăm normale şi le ignorăm. Sau poate ne-am dori să se bucure, dar ei nu înţeleg. Pentru că uneori sunt străini, cu ei şi cu cei apropiaţi lor. Care totuşi continuă să lupte pentru ei, copiii cu autism.
Autismul este o afecțiune care nu se ştie de unde vine şi cum se poate vindeca. Este o tulburare ce afectează comportamentul copilului, modul în care acesta comunică şi interacţionează cu cei din jur. Ce înseamnă viaţa cu autism aflaţi marţi, 11 aprilie, de la ora 17.00, la emisiunea "Tableta de Sănătate".

12:00 Invitație la spectacol

- Cinci femei în tranziție

13:30 Play

- Bogdan BaltăRealizator - Anca Medeleanu
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi