loader
Foto

„Împreună lângă brad” facem retrospectiva evenimentelor TVR Iaşi

Echipa matinală vă invită luni, 30 decembrie, de la ora 7.00, pe TVR Iaşi, să rememoraţi cele mai interesante şi importante „capitole” în care postul regional a fost implicat în anul 2013.

 

Steliana Orăşanu
Andrei Giurgia
Roxana Caraiman
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

Steliana Orăşanu, Roxana Caraiman şi Andrei Giurgia vă aşteaptă cu reportaje de la momentele importante care au dat valoare anului ce stă să se încheie.

Ne aducem aminte de săptămâna aniversară TVR Iaşi 22. O perioadă în care întreaga familie a postului de televiziune s-a implicat şi de unde au rezultat evenimente care au încântat prietenii şi telespectatorii. Lansarea videoclipului Rosu si Negru”, Ziua Viitorilor Jurnalişti, Spectacol aniversar Cântec şi poveste”, Ziua Artelor, Concert aniversar Millenium, au fost doar câteva dintre momentele de preţ de care ne amintim cu drag.

Lansări de DVD-uri marca TVR Iaşi: Iaşii marilor iubiri”, Cvartetul Voces sau Sofia Vicoveanca sunt doar câteva dintre producţiile TVR Iaşi care vor rămâne mereu imprimate în amintirea publicului.

În anul 2013, au avut loc campaniile TVR Iaşi: Picătura de apă de la Maikona”, În aşteptarea lui Moş Crăciun”, Afganistan dus-întors” sau Swimathon”.

Evenimente culturale cu sigla TVR Iaşi: Gala Premiilor Naţionale de Operă, Festivalul Internaţional al Educaţiei sau Festivalul Internaţional de Literatură şi Traducere (FILIT) sunt doar câteva dintre momentele importante reflectate de TVR Iaşi, fie ca partener media, fie în calitate de coproducător.

Împreună lângă brad” cu evenimentele TVR Iaşi ale anului 2013, vă aşteptăm luni, 30 decembrie, de la 7.00 - 9.00, pe TVR Iaşi.

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi