loader
Foto

„Împreună lângă brad”, ediţii speciale de sărbători

Pe 23 şi 24 decembrie, echipa matinală vă aşteaptă de la ora 7.00 să petreceţi două ore alături de întreaga familie TVR Iaşi. Facem planurile pentru vacanţa de iarnă şi începem dimineaţa cu zâmbetul pe buze.

 

Steliana Orăşanu
Andrei Giurgia
Roxana Caraiman
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

Steliana Orăşanu, Andrei Giurgia şi Roxana Caraiman vă invită să primiţi colindătorii! Elevii de la Palatul Copiilor din Iaşi, coordonaţi de prof. Anca Apetroaie, copiii de la Lunca Cetăţuii şi elevii de la Palatul Copiilor din Vaslui sosesc cu urări pentru următoarea perioadă.

Momentul magic al Crăciunului se apropie. Care sunt cele mai potrivite haine pentru noi, cum armonizăm machiajul şi coafura, aflăm de la specialiştii: Violeta Costin Găburici, Laura Buţurcă şi Ovidiu Cristea.

Întreaga echipă face gimnastică încă de la prima oră a dimineţii. Constanţa Ţurcanu ne arată care sunt cele mai bune exerciţii pentru a ne menţine în formă în perioada sărbătorilor de iarnă.

Maria Luisa Andrici şi Francesca Giurgilă vin să ne vorbească despre proiectul „Să dăruim iubire”. Cele două continuă ideea TVR Iaşi, partenerul lor în acest proiect, prin care strâng fonduri pentru a construi o grădiniţă pentru copiii din Maikona, în deşertul Chalbi din nordul Kenyei. Luna aceasta au organizat câteva spectacole caritabile în Italia, împreună cu trupa „3T”, din Statele Unite ale Americii, trupă formată din trei dintre nepoţii lui Michael Jackson. Şi proiectul continuă în 2014...

Aurel Moldoveanu vine să ne colinde! Îndrăgitul artist va fi prezent la TVR Iaşi în Ajunul Crăciunului. Aflăm de la acesta ce planuri are pentru următoarea perioadă şi vorbim despre noul album pe care l-a lansat.

Împreună lângă brad” cu multe cadouri, dar şi cu surprize muzicale, vă aşteptăm luni, de la ora 7.00, pe TVR Iaşi, dar şi marţi, de la ora 7.00, pe TVR 3 şi TVR Iaşi.

 
Muzică fără frontiere | VIDEO

Muzică fără frontiere | VIDEO

publicat: miercuri, 08 mai 2024

Spectacolul vieții a continuat și miercuri, 8 mai,  la "Ziua bună de la Iași". Moderatoare - Laura Lucescu, Raluca Aftene

Duminică, 5 mai, de la ora 16:00, la TVR Iași, și de la ora 17:30, la TVR 3, vă invităm să urmăriți "Caravana TVR 3" în Bucovina. Realizator - ...

Pasca - simbol și tradiție | VIDEO

Pasca - simbol și tradiție | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

Pasca este cea mai importantă coptură rituală cu ocazia Sărbătorii Învierii Domnului.

 

#tvriasi