loader
Foto

„Împreună lângă brad” - din studioul TVR Iaşi

Daria Grigoraş şi Ioana Mardari au fost la colindat în studioul TVR Iaşi . Fetele fac parte din cercul „Melos” din cadrul Palatului Copiilor din Iaşi şi sunt eleve ale prof. Gabriela Nechita.

 

Steliana Orăşanu
Andrei Giurgia
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

S-a făcut public programul din perioada sărbătorilor de iarnă de la Direcţia Locală de Evidenţă a Persoanelor din Iaşi (DLEP). Care este orarul şi ce noutăţi vor fi în următoarea perioadă aflăm de la Marius Bodoga, director executiv DLEP.

Daria Grigoraş şi Ioana Mardari au venit în studioul TVR Iaşi să ne colinde. Fetele fac parte din cercul „Melos” din cadrul Palatului Copiilor din Iaşi şi sunt eleve ale prof. Gabriela Nechita.

În Iaşi există peste 300 de oameni ai străzii, iar pentru că zilele sunt din ce în ce mai friguroase, Direcţia de Asistenţă Comunitară Iaşi (DAC) a amenajat un adăpost pentru aceşti oameni. Luminiţa Munteanu, director al DAC, vine să ne vorbească despre situaţia acestora, dar şi depre ajutoarele pe care le oferă bătrânilor în prag de sărbători.

Suntem „Împreună lângă brad” alături de Roberta Radu, elevă a prof. Marcel Maxim, care ne aduce de la prima oră a dimineaţii daruri muzicale.

La Ateneul Tătăraşi din Iaşi au loc concerte şi spectacole de Crăciun dedicate copiilor, iar Orchestra de cameră „Unirea” Focşani va susţine la Iaşi un concert festiv de Crăciun în care va prezenta obiceiuri şi tradiţii româneşti şi germane, pe muzică clasică. Mai multe detalii aflăm de la Liviu Brătescu, diector al Ateneului Tătăraşi Iaşi.

Pentru că este luna cadourilor şi a surprizelor, TVR Iaşi vă prezintă tinere talente care doresc să se afirme. Radu Cimpoi are 19 ani şi este elev al Şcolii Populare de Arte din Iaşi. Dorinţa lui a fost să cânte şi a avut curajul să ne contacteze. Mâine dimineaţă vine să ne colinde.

18 decembrie a fost declarată Ziua Minorităţilor Naţionale din România. Despre această zi discutăm cu Elena Motaş, consilier pe probleme de rromi din cadrul Prefecturii Iaşi.

Împreună lângă brad

Realizator: Gabriel Rotaru

7.00 – 9.00, TVR Iaşi

 

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi