loader
Foto

Impact – Schimbări de perspectivă şi de design

În direct pe TVR Iaşi, TVR 3 şi www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi , miercuri, 22 aprilie, de la ora 17.00

 

Maria Florea
IMPACT

Emisiunea Impact readuce în atenţie un subiect care a făcut mare vâlvă în urma cu câţiva ani: prelevarea celulelor stem din placentă şi cordonul ombilical. Profesorul Mircea Onofriescu de la Maternitatea Cuza Vodă din Iaşi ne spune dacă pacientele mai apelează la această procedură, unde se face şi în ce condiţii, cât costă şi unde sunt depozitate celulele stem, dar mai ales dacă, până acum, au fost folosite ca tratament.

Vin apoi, în studioul TVR Iaşi, Ovidiu Avădanei, cel mai bun elev de clasa a XII-a la Olimpiada Naţională de Matematică şi profesorul său, Cătălin Budeanu, care ne va dezvălui secretul unui astfel de succes.

Nu în ultimul rând, vorbim la Impact despre schimbarea la faţă a Regiei de Transport Public din Iaşi. Vom circula cu aceleaşi tramvaie vechi de jumătate de secol, dar care vor deveni mai primitoare datorită unor studenţi de la Facultatea de Design a Universităţii de Arte.

Toate acestea le aflaţi doar la Impact, de la ora 17.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi!

 

Impact

Realizator: Maria Florea

Miercuri, 22 aprilie, ora 17.00

În direct pe TVR Iaşi, TVR 3 şi www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi