loader
Foto

Impact – Inovaţii şi premii, toate de la Iaşi

Invitaţii Mariei Florea sunt cercetătorii de la "Petru Poni" din Iaşi, câţiva tineri designeri creativi şi o tânără actriţă.

 

Maria Florea
IMPACT

UPDATE: Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

La Impact aveţi şansa să-i cunoaşteţi pe cercetatorii de la Institutul "Petru Poni" care, împreună cu specialişti din alte 8 state europene, au brevetat o serie de invenţii ce vor modifica radical chirurgia cardiovasculara. Valve cardiace, vase de sânge pentru implanturi pe carotidă sau hidrogelurile cardiace nu ar fi existat fără polimerii sintetizaţi la Iaşi.

Apoi, dacă vreţi să aflaţi cum puteţi transforma o chitară veche într-un raft de bibliotecă, mergeţi cu noi în atelierul tinerilor designeri.

Şi nu în ultimul rând, vă vom spune cine a câştigat marele premiu la Concursul Naţional de Teatru în Limba Spaniolă. Mădălina Apetrei, de la Liceul "Dimitrie Cantemir" din Iaşi va veni însoţită de profesoara ei de spaniolă, Vicenta Revert.

O emisiune vie, colorată, numai bună de petrecut o oră în faţa televizorului. De la 5 după-amiază, punct.

Impact

Realizator: Maria Florea

Miercuri, 11 martie, ora 17.00

În direct pe TVR Iaşi, TVR 3 şi TVR+

14:00 Telejurnal

- Preluare TVR1

14:45 ABC

-UL democratiei&Mașina Timpului Realizator - Ovidiu Mihăiuc / Dan Trofin
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi