loader
Foto

Galerie foto

Impact – 18 iunie

Adrian Petrescu/ Dorin Fiscutean/ TEDxIaşi/ Dumitru Georgescu

 

Maria Florea
IMPACT

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Dirijorul Adrian Petrescu a venit miercuri după amiază la Impact şi a dezvăluit din secretele artistului care conduce o întreagă orchestră.

Am avut apoi întâlnire cu eleva calificată la Olimpiada Internaţională de Geografie, dar şi cu profesorul care a transformat Iaşiul în polul celor mai buni tineri geografi din ţară, Dorin Fiscutean.

Tot la Impact, am vorbit despre inteligenţa emoţională, asul din mânecă pentru dezvoltarea personală, iar un trainer motivaţional ne-a explicat ce înseamnă “soft skills”.

Apoi, am tras cortina pentru a-l cunoaşte mai bine pe ieşeanul Dumitru Georgescu, de la Teatrul "Luceafărul", cel mai bun actor al Galei HOP 2013.

Toate, la Impact, de la ora 17.00, pe TVR 3 şi TVR Iaşi.

Impact

Realizator: Maria Florea

TVR Iaşi şi TVR 3: miercuri, 18 iunie, ora 17.00

22:00 Preluare TVR3

7:00 Mașina timpului

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi