loader
Foto

„Iașii marilor iubiri": Lumea ți-a ieșit așa cum ai vrut | VIDEO

Marți, 14 februarie, de la ora 18.30, jurnalista Oana Lazăr v-a propus un interviu cu Șerban Axinte.

 

Oana Lazăr
Iașii marilor iubiri

Se întoarce la muzică, dar rămâne cu poezia. A făcut vioara la școala de muzică, ce chin!, spune el, și și-a cumpărat prima chitară din banii de la colindat. Mirel Cană l-a călăuzit în primii săi ani, de formare. A descoperit OUTOPOS pe când era doar elev și de atunci scrie. Publică poezie, critică literară, lucrează la dicționare de literatură română în mari colective de cercetare. Are alura unui rebel adolescent care încă strânge bani „pentru scule": tobe, sonorizare, chitară electrică... până una-alta a publicat „Păpădia electrică".„Craii de Curtea Veche" - așa s-a numit prima lui formație; „Scrâșnetul dinților" e cel mai recent volum publicat.

O emisiune de Oana Lazăr.

19:00 Ziua bună de la Iași

20:00 Accent Regional (R)

Realizator - Maria Florea (Reluare)
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi