loader
Foto

Galerie foto

Iașii Marilor Iubiri - Actorul de cursă lungă

Petru Ciubotaru, 50 de ani pe scena Naționalului ieșean.

 

Oana Lazăr
Iașii marilor iubiri

O viață de om pe o singură scena, 50 de ani de teatru și 250 de roluri. Un eveniment unicat: Petru Ciubotaru este singurul actor care, timp de 50 de ani, a jucat neîntrerupt pe scena Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din  Iași. Din 10 iulie 1963 și până astăzi.

„Trecut-au anii…”, ca rolurile. În 50 de ani pe o singură scenă, la Iași, Petru Ciubotaru a realizat peste 250 de plăsmuiri personale. Și dacă rolurile interpretate în întreaga lui viață de actor ar deveni spectatori, ar umple o sala întreagă.

Evenimentul e marcat de spectacolul „Tinerețe fără bătrânețe și viață fără Teatru”, un recital propriu, în regie proprie.

Despre povestea actorului și cel mai nou rol al său aflați de la Oana Lazăr, la „Iașii Marilor Iubiri”, pe 23 ianuarie, ora 20.00, pe TVR Iași.

 

14:00 Telejurnal

- Preluare TVR1

14:45 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

Spectacol folcloric ”De la Iași la Chișinău” | VIDEO

De Ziua Unirii Basarabiei cu România, în direct la TVR Iași, miercuri, 27 martie, de la ora 18:30, v-am invitat la spectacolul folcloric ”De la ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvriasi