Handbal, canotaj şi fotbal la Arena
luni, 16 decembrie 2013
Ioan Ciobanu, managerul echipei Ştiinţa Muncipal Dedeman Bacău şi Marius Bondar, jucător al vicecampioanei României la handbal masculin, au analizat performanţele anului 2013, în studioul TVR Iaşi.
arena - 16 dec
arena - 16 dec
arena - 16 dec
arena - 16 dec
Alte legături
Lucian Lucescu ARENA

UPDATE: Ediţia emisiunii din 16 decembrie este disponibilă pe TVR+.

Un alt invitat va fi Ioan Lazariuc, expert sportiv în cadrul Federaţiei Române de Canotaj, care va prefaţa ultima competiţie de anvergură din acest an: finalele Campionatelor Naţionale pe ergometru. Acestea vor avea loc la sfârşitul săptămânii viitoare în Sala Polivalentă din Iaşi. Vor fi prezenţi cei mai buni canotori români, componenţi ai loturilor naţionale şi medaliaţi la Campionate Europene, Mondiale sau la Jocurile Olimpice.

Tot la Arena veţi putea urmări declaraţii de la finalul meciurilor din Liga I: Ceahlăul Piatra Neamţ- Steaua şi CFR Cluj- FC Botoşani, dar şi un interviu în exclusivitate cu primarul oraşului de sub Pietricica, Gheorghe Ştefan.

Din sumar nu lipsesc şi alte imagini şi declaraţii de la competiţiile sportive programate la sfârşitul săptămânii în zona Moldovei. Toate acestea luni, de la ora 19.00, la TVR Iaşi, şi de la ora 23.30, pe TVR 3. Arena poate fi urmărită şi online la adresa: http://www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi.

 • 19:00
  Invitaţie la spectacol
  : Chinezii
 • 20:00
  Regiunea in obiectiv
 • 21:00
  Iasii Marilor Iubiri
  (reluare)
 • 21:30
  Telejurnal regional
 • 22:00
  Preluare TVR3