loader
Foto

Galerie foto

"Hamlet" cu 11 condamnaţi pe viaţă şi o femeie regizor!

Sâmbătă, 25 martie, de la ora 18:30, la TVR 3, şi marţi, 28 martie, de la ora 18:30, la TVR Iaşi, Identitate Basarabia ne prezintă povestea unei actriţe care, din lumea artiştilor, a ajuns să lucreze cu condamnaţii pe viaţă.

 

Violeta Gorgos
Identitate Basarabia

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Unsprezece deţinuţi din Penitenciarul nr. 17 din Rezina au jucat rolurile principale în spectacolul după piesa lui Shakespeare „Hamlet”, montat de regizoarea Luminița Țâcu. Expresia A fi ori a nu fi aici are cu totul alte valenţe.

Cum trece o actriţă după premii şi apreciere profesională la un proiect de felul acesta, ce drum a parcurs până a ajuns să lucreze cu condamnaţii pe viaţă, cum a montat cu ei şi care sunt consecinţele acestei experienţe. Un subiect pentru una din ediţiile emisiunii Identitate Basarabia.


Sâmbătă, 25 martie, de la ora 18.30, la TVR 3

Marţi, 28 martie, de la ora 18.30, la TVR Iaşi

22:00 Preluare TVR3

7:00 Mașina timpului

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi