loader
Foto

Găsim motive de sărbătoare!

Bună dimineaţa, Moldova, luni – vineri, ora 8.00

 

Laura Lucescu
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

Ziua Mondială a Prenatalităţii este marcată şi la Iaşi în fiecare an. Dr. Maria Stamatin, medic neonatolog, ne spune mai multe despre familiile cu copii născuţi prematur.

Timp de 3 zile se sărbătoresc Zilele Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi. Prorectorul Irina Lungu ne spune despre trecutul glorios şi prezentul luminos al instituţiei, ilustrat între altele de ultima medalie de aur a tinerilor inventatori de la UTI.

Sâmbătă, la Biblioteca Centrală Universitară, aveţi întâlnire cu artiştii de la Tierra Sin Pan, pentru un eveniment de amploare cu muzicieni, dansatori şi poeţi. Cei 7 membri ai formaţiei ne vor oferi o mostră de maiestrie în direct!

Bună Dimineaţa, Moldova!, în fiecare dimineaţă pe TVR Iaşi şi www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi, cu Laura Lucescu şi Gabriel Rotaru.

22:00 Preluare TVR3

7:00 Mașina timpului

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi