loader
Foto

Galerie foto

Gândește verde – „Taxa verde”... pe cicloturism

Câţi dintre noi ştim că atunci când cumpărăm o pungă plătim o ecotaxă de 0,2 lei? Şi câţi dintre noi ştim că în România, la ora actuală, nu se fabrică pungi biodegradabile?

 

Carmen Scutariu
GÂNDEŞTE VERDE

Din 2009 până în prezent s-au încasat peste 48 de milioane de lei. Banii au ajuns la Administraţia Fondului de Mediu şi sunt investiţi în alte programe pentru protecţia mediului, susţin reprezentanţii AFM.

Joi, 3 aprilie, de la ora 20.00, veţi mai afla de ce un grup de tineri din Iaşi se încăpăţânează să promoveze mersul pe bicicletă. „Nu poluăm aerul şi când mergem în excursii admirăm peisajul nu ca spectatori, ci avem impresia că jucăm în acest spectacol minunat pe care ni-l oferă natura” spune Ioana Popa, un fost jurnalist, acum promotor al ciclotursimului.

Ce legătură este între cicloturism şi ecotaxă, aflaţi doar de la reporterii şi invitaţii emisiunii Gândeşte Verde, joi, la TVR Iaşi, la ora 20.00.

Gândește verde

TVR Iași: Joi, ora 20.00

22:00 Preluare TVR3

7:00 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi