loader
Foto

„Gala Excelenței în Educație” la cea de-a X-a ediție | VIDEO

TVR Iași transmite vineri, 16 februarie, de la ora 10.00, în direct, cea de-a X-a ediție a Galei Excelenței în Educație.

 

Vasile Arhire

Elevii olimpici ieșeni și profesorii acestora vor fi premiați pe 16 februarie, în cadrul celei de-a X-a ediții a Galei Excelenței în Educație, continuând astfel tradiția celui mai important eveniment organizat anual, din 2012, de Inspectoratul Școlar Județean Iași.

Activitatea de promovare, recunoaștere și valorizare în comunitate a performanțelor școlii ieșene va avea loc la Teatrul National "Vasile Alecsandri" Iasi, începând cu ora 10.00

Gala Excelenței în Educație, organizată de Inspectoratul Școlar Județean Iași, beneficiază de parteneriatul constant și generos al autorităților locale, al mediului academic, cultural și economic ieșean.

Producător - Vasile Arhire

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Rolul vaccinării în sistemul de sănătate | VIDEO

Joi, 9 mai, de la ora 9:00, urmărim o nouă ediție "Bună dimineața de la Iași", la TVR 3 și TVR Iași.

Muzică fără frontiere | VIDEO

Muzică fără frontiere | VIDEO

publicat: miercuri, 08 mai 2024

Spectacolul vieții a continuat și miercuri, 8 mai,  la "Ziua bună de la Iași". Moderatoare - Laura Lucescu, Raluca Aftene

 

#tvriasi