loader
Foto

Gala Premiilor Uniunii Artiștilor Plastici, la TVR 3 | VIDEO

Vineri, 29 octombrie, TVR 3 a difuzat în direct, începând cu ora 19:00, Gala Națională a Premiilor Uniunii Artiștilor Plastici 2021. Evenimentul a fost transmis și de TVR Iași.

 

Uniunea Artiștilor Plastici din România și U.A.P.R. filiala Iași anunța GALA NAȚIONALĂ A PREMIILOR UNIUNII ARTIȘTILOR PLASTICI DIN ROMÂNIA 2021.

Evenimentul este organizat în perioada 29 octombrie - 03 noiembrie, sub înaltul patronaj al Ministerului Culturii, cu sprijinul Primăriei Iași și al Complexului Muzeal Național Moldova Iași.

Conform noii hotărâri a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, vor putea participa la evenimentul instituției doar:

  • persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;
  • La decernarea premiilor în cadrul Galei din data de 29 octombrie 2021, vor putea participa doar persoanele invitate, în număr restrâns, conform noilor reglementări;
  • Purtarea măștii de protecție este obligatorie, pe toată durata evenimentului.

 

7:05 Ediții de colecție (R)

- Tele-viziunea mea - Stelian Dumistrăcel; Iaşi, Capitală Culturală Europeană - Râpa Galbenă Realizator - Dana Ișoveanu (Reluare)

9:00 Pridvoarele credinței

prima parte
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi