loader
Foto

Gala Excelenţei Sportului Ieşean la TVR Iași

Marţi, 21 ianuarie, de la ora 17.00, TVR Iaşi va transmite Gala Excelenţei Sportului Ieşean, eveniment devenit tradițional, organizat de Primăria municipiului Iaşi.

 

Lucian Lucescu
Vasile Arhire
Horia Gumeni

La Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri”, performeri, antrenori, dar şi foşti şi actuali susţinători ai sportului în general vor fi omagiaţi pentru activitatea din anul 2013, într-o întâlnire a pasiunii pentru mişcare şi pentru sănătate.

Vor urca pe scenă cu emoţia firească unui astfel de eveniment circa 100 de ieşeni, între 8 şi 86 de ani, pentru care sportul înseamnă un sens al vieţii şi care practică cele mai diferite discipline, de la gimnastică ritmică şi dans sportiv , fotbal, handbal, rugbi, la atletism, canotaj, judo, şah etc.

Echipa de realizatori a TVR Iaşi, alcatuită din Horia Gumeni, Lucian Lucescu şi Vasile Arhire,  şi-a propus să vă ofere nu numai o festivitate de premiere, ci şi un spectacol sportiv şi artistic cu participarea balerinilor Operei Române din Iaşi, a Clubului de gimnastică ritmică “Anghel Saligny”, a Clubului de dans sportiv Reflex, a sectiei de fittness CSM Iaşi.

Gala Excelenței Sportului Ieșean

Transmisiune direct de la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Iași

Marți, 21 ianuarie, ora 17.00

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

Luni, 22 aprilie, de la ora 18:00, la TVR Iași, Ovidiu Mihăiuc v-a propus o nouă ediție "Interviul săptămânii".

 

#tvriasi