loader
Foto

Fotbal şi volei la Arena

Promovarea echipei de volei feminin Ştiinţa Miroslava in prima divizie şi campania “Sport pentru toţi” sunt principalele subiecte ale ediţiei.

 

Lucian Lucescu
Arena

Cea mai importantă emisiune de sport din zona Moldovei oferă telespectatorilor şi la ediţia din 5 mai imagini şi declaraţii de la cele mai atractive evenimente sportive de la sfârşitul săptămânii în care au fost angrenaţi sportivi din regiune.

 

Promovarea echipei de volei feminin Ştiinţa Miroslava in prima divizie şi campania “Sport pentru toţi” sunt principalele subiecte ale ediţiei. În studio se vor afla Ionel Popa, managerul echipei de futsal CSMS Iaşi şi Viciu Tănase, inspector de educaţie fizică la ISJ Iaşi, apoi preşedintele şi antrenorul echipei de volei din Miroslava, Eugen Pal şi Cătălin Ştirbu. De asemenea, nu trebuie să rataţi celelalte reportaje din actualitatea sportivă.

Toate, de la ora 17.00, la TVR Iaşi şi de la ora 22.00, la TVR3.

14:00 Telejurnal

- Preluare TVR1

14:45 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

Spectacol folcloric ”De la Iași la Chișinău” | VIDEO

De Ziua Unirii Basarabiei cu România, în direct la TVR Iași, miercuri, 27 martie, de la ora 18:30, v-am invitat la spectacolul folcloric ”De la ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvriasi