loader
Foto

"Forum Economic": Efectele războaielor din Ucraina și Israel | VIDEO

Urmările războiului din Ucraina și  ameninţările care se anunţă în urma declanșării noului război din Israel,  la emisiunea "Forum Economic", de miercuri, 8 noiembrie, la ora 16:00, la TVR Iaşi şi TVR 3.

 

Iulian Leca
Forum economic

Războiul din Ucraina a influenţat în mod profund marile economii ale Occidentului, iar efectele sale puternice se vor vedea peste ani.

Care sunt costurile de până acum ale conflictului de la graniţa noastră şi ce şanse se întrevăd pentru viitorul regiunii de Est a Europei, dar şi care sunt ameninţările care se anunţă în urma declanșării noului război din Israel, aflaţi astăzi la emisiunea Forum Economic.
.
Invitaţi: Lucian Dîrdală, politolog, şi prin Skype, de la Londra: Alexandru D. Aioanei, Institutul de Istorie A. D. Xenopol Iaşi, şi prin Zoom: Prof. Iacob Sovobici din Haifa, Israel.
.

:
Realizator - Iulian Leca

 

 

22:00 Preluare TVR3

7:00 Telejurnal MATINAL TVR 1

 
Pensiunile din Bucovina, în prag de sărbătoare | VIDEO

Pregătirile pentru Paști au cuprins toată Bucovina.

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

 

#tvriasi