loader
Foto

"Forum Economic": Efectele războaielor din Ucraina și Israel | VIDEO

Urmările războiului din Ucraina și  ameninţările care se anunţă în urma declanșării noului război din Israel,  la emisiunea "Forum Economic", de miercuri, 8 noiembrie, la ora 16:00, la TVR Iaşi şi TVR 3.

 

Iulian Leca
Forum economic

Războiul din Ucraina a influenţat în mod profund marile economii ale Occidentului, iar efectele sale puternice se vor vedea peste ani.

Care sunt costurile de până acum ale conflictului de la graniţa noastră şi ce şanse se întrevăd pentru viitorul regiunii de Est a Europei, dar şi care sunt ameninţările care se anunţă în urma declanșării noului război din Israel, aflaţi astăzi la emisiunea Forum Economic.
.
Invitaţi: Lucian Dîrdală, politolog, şi prin Skype, de la Londra: Alexandru D. Aioanei, Institutul de Istorie A. D. Xenopol Iaşi, şi prin Zoom: Prof. Iacob Sovobici din Haifa, Israel.
.

:
Realizator - Iulian Leca

 

 

22:00 Preluare TVR3

7:00 Telejurnal MATINAL TVR 1

 
Hope Build, un proiect de construire accelerată | VIDEO

Mai multe locuinţe vor fi ridicate în doar 5 zile, cu ajutorul voluntarilor. Marți, 18 iunie, de la ora 9:00, la TVR 3 și TVR Iași, am vorbit ...

"Cultart": limba română pentru străini | VIDEO

publicat: vineri, 14 iunie 2024

Pe 15 iunie, la ora 16:00, la "Cultart", în numele lui Eminescu și în onoarea limbii române. Realizator - Oana Lazăr

Parfumul unei călătorii în timp | VIDEO

Parfumul unei călătorii în timp | VIDEO

publicat: vineri, 14 iunie 2024

Vineri, 14 iunie, de la ora 9:00, la TVR 3 și TVR Iași, am descoperit farmecul scrisorilor de altădată, am răsfoit jurnalul Reginei Maria, am ...

 

#tvriasi