loader
Foto

Flotant pe strada Ibrăileanu

Un documentar despre o stradă celebră prin locatarii săi - sâmbătă, 19 decembrie, pe TVR 3 de la ora 21.00!

 

Vasile Arhire
Ghici cine vine la cină?

TVR 3: sâmbătă, 19 decembrie, ora 21.00

reluare: duminică, 20 decembrie, ora 9.00

În drumurile cotidiene ne intersectăm pașii cu semenii noștri. Urcăm și coborâm printre cei pe care viața i-a hărăzit să ne fie camarzi ai existenței. Uneori îi privim indiferenți, alteori încercăm să intuim ce se ascunde dincolo de prezența fizică. Punem în ecuație vârsta, fizionomia, vestimentația, mersul.

Curiozitatea m-a adus în pragul casei lor. Mi-au deschis ușile, iar eu le-am deschis sufletele. Dispare misterul și de la nivelul măreției lor îmi vorbesc despre bucurii cotidiene, despre împliniri de zi cu zi, despre cum a fost şi ce va fi... Oameni care au marcat întregi perioade istorice, au lansat școli, au elaborat principii științifice și au fost admirați în întrega lume își duc împăcați traiul alături de noi. Curioasă, camera de filmat îi descoperă. O vară pe o stradă  din Iași, într-un documentar intitulat ”Flotant pe strada Ibrăileanu”.

Vasile Arhire, realizator

O producție TVR Iaşi 2015, la care imaginea este semnată de Relu Tabără, iar montajul de Dragoş Brehnescu.

 

TVR Iaşi: sâmbătă, 7 noiembrie 2015, ora 21.00

 

Proiecţia în premieră a avut loc miercuri, 28 octombrie 2015, ora 17.00 la Muzeul Unirii din Iași. Intrarea este liberă.

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Despre start-up-rile din Iași și Suceava, la

Joi, 9 mai, de la ora 16:00, la TVR Iași, urmărim o ediție "Accent Regional" despre start-up-rile din Iași și Suceava care au impresionat ...

Rolul vaccinării în sistemul de sănătate | VIDEO

Joi, 9 mai, de la ora 9:00, urmărim o nouă ediție "Bună dimineața de la Iași", la TVR 3 și TVR Iași.

 

#tvriasi