loader
Foto

FlashMob România 2015

De la poveștile de altă dată cu muschetari la campionii de astăzi ai scrimei.

 

Vasile Arhire
Arena

Ediţia Flash Mob Scrimă România 2015 este disponibilă online pe TVR+

Performerii scrimei românești în asalt.

Federația Română de Scrimă organizează în 11 orașe ale țării o amplă acțiune simultană de promovare a scrimei și de atragere a cât mai multor copii către acest sport. TVR 3 și studiourile teritoriale vă vor prezenta evenimentul „Flash Mob Scrimă România 2015” într-o amplă transmisiune multiplex din Iași, Timișoara, Cluj, Craiova şi Satu Mare joi, 17 septembrie, de la ora 17.00.

Timp de șaizeci de minute reporterii Studiourilor TVR din țară vor transmite pe canalul TVR 3 demonstrații de scrimă și interviuri ale unora dintre cei mai valoroși scrimeri români de ieri și de astăzi, campioni sau medaliați la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale și Europene.

Ana Maria Brânză, Tiberiu Dolniceanu, Simona Gherman, Mihai Covaliu, Anca Măroiu și alții vor face o pledoarie cu argumente televizate pentru acest frumos sport care a sporit prestigiul României în lume în ultimele șase decenii.

 

Flash Mob Scrimă România 2015

TVR 3:  joi, 17 septembrie, de la ora 17.00

7:00 3 ceasuri bune

8:55 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

Luni, 22 aprilie, de la ora 18:00, la TVR Iași, Ovidiu Mihăiuc v-a propus o nouă ediție "Interviul săptămânii".

 

#tvriasi