loader
Foto

Festivalul Internaţional de Artele Spectacolului “Theaterstock”

Miercuri, 5 august, echipa “Vară pentru voi” a ajuns la Bacău. Emisiunea a putut fi urmărită la TVR 3, TVR Iaşi şi pe TVR+, în direct, de la ora 17:00.

 

Steliana Orăşanu
Andreea Ştiliuc
Vară pentru voi

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Transmitem de la “Theaterstock”, un festival pe care organizatorii îl doresc a fi cel mai mare eveniment cultural al Moldovei, dedicat comunităţii locale şi naţionale, tuturor iubitorilor de teatru, muzică, literatură şi urban-art.

În prima jumătate a lunii august, Bacăul respiră teatru. În cifre, “Theaterstock” înseamnă 16 zile de festival, 1600 de artişti, 138 de spectacole din 15 ţări. Festivalul este structurat pe zece secţiuni: Povestea noastră, Focus, Teatre în mișcare, Street Art Performance, Independent, RythmiCity, Street Colors, Conferinţele “Bacovia”, Teatru Radiofonic, Bursa de spectacole. Sunt invitate teatre naţionale, dar și companii independente. Publicul poate întâlni artiști din Franţa, Spania, Germania, Italia, Marea Britanie, Canada, Cehia, Ungaria, Serbia, Israel, Portugalia, Belgia, Olanda, Rusia şi România.

La Vară pentru voi, vedeți imagini din primele zile ale festivalului. Printre invitați, se numără actrița Anca Sigartău, director al Teatrului Municipal “Bacovia”, criticul de teatru Doru Mareș și regizorul Alexander Hausvater.

“Theaterstock” este un eveniment organizat de către Teatrul Municipal “Bacovia” şi Primăria Municipiului Bacău, cu sprijinul Ministerului Culturii şi al Consiliului Local Bacău.

Ne vedem de luni până vineri, de la ora 17.00, în direct la TVR 3, TVR Iaşi şi online pe http://www.tvrplus.ro.

Vară pentru voi

Realizatori: Steliana Orășanu, Andreea Știliuc

TVR Iaşi: luni – vineri, ora 17.00

Reluare: de la ora 20.30

TVR 3: miercuri, ora 17.00

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

Spectacol folcloric ”De la Iași la Chișinău” | VIDEO

De Ziua Unirii Basarabiei cu România, în direct la TVR Iași, miercuri, 27 martie, de la ora 18:30, v-am invitat la spectacolul folcloric ”De la ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvriasi