loader
Foto

Galerie foto

Festivalul Internaţional al Recitalurilor Dramatice

TVR Iași ne prezintă o nouă ediție a emisiunii “Cap de afiș”.

 

Andreea Ştiliuc
Cap de afiș

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Joi, 12 mai, la „Cap de afiș” urmăriţi o ediție specială, dedicată Festivalului Internațional al Recitalurilor Dramatice „Valentin Silvestru”. Evenimentul a avut loc la Bacău, în perioada 8 - 14 aprilie.

24 de concurenți, 35 de evenimente, 7 zile de spectacole. Festivalul Internațional al Recitalurilor Dramatice „Valentin Silvestru”, denumit la ultimele zece ediții „Gala Star”, este un concurs în care calitățile actoricești sunt valorificate în diferite forme de spectacol: teatru, teatru – dans, teatru de animaţie, teatru – circ, pantomimă sau stand-up comedy.

24 de concurenți din București, Iași, Bacău, Baia Mare, Pitești, Botoșani, Sibiu, Petroșani, dar și din Ungaria au luptat pentru marele premiu, în valoare de șapte mii de euro. Numărul participanților a fost de aproape trei ori mai mare decât anul trecut.

Din juriu au făcut parte Ákos Török, critic de teatru din Budapesta, actorul și profesorul Miklós Bács, precum și criticul de teatru Octavian Saiu.

Cea de-a douăzeci și doua ediție a Festivalului Internațional al Recitalurilor Dramatice „Valentin Silvestru”  a fost organizată de către Teatrul Municipal „Bacovia” şi Primăria municipiului Bacău.

„Cap de afiș”

Realizator: Andreea Știliuc

TVR Iaşi: joi, 12 mai, ora 20.30

22:00 Preluare TVR3

7:00 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi