loader
Foto

Est Meridian – Teatru şi festivaluri inter-etnice

Miercuri, 15 octombrie, ora 17.00.

 

Laura Lucescu
Sergiu Ciocoiu
EST MERIDIAN

UPDATE: Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Regizorul Ion Sapdaru vă aşteaptă mâine la premiera "Despărţitorul - poveşti urbane" la Casa de Cultură a Studenților de la ora 19.00.

„Montând Tartuffe e ca şi cum ai pune degetul pe o rană, ca şi cum ai întreba cât mai putem trăi în ipocrizie şi în impostură, dar mai ales cât de capabili mai suntem să recunoaştem impostura şi ipocrizia atunci când le vedem?” Este declaraţia regizorului Vlad Massaci despre spectacolul la care vă invită joi, în sala mare a Teatrului Naţional.

Festivalul inter-etnic „Confluente 2014” va începe pe 16 octombrie 2014 la Casa de Cultură a Studenţilor şi va reuni ansambluri  ale minorităţilor italiană, elenă, maghiară, sârbă, ucraineană, a ruşilor lipoveni şi a tătarilor turco-musulmani. Invitaţia e facută de maestrul coregraf Petre Şuşu.

Laura Lucescu şi Sergiu Ciocoiu vă aşteaptă de luni- vineri, de la ora 17.00, cu o sumedenie de noutăţi din zona Moldovei la Est Meridian.

Est Meridian

Realizatori: Laura Lucescu şi Sergiu Ciocoiu

Zilnic, luni – vineri, ora 17.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi tvrplus.ro

17:00 FamiliON

- Viorica Macovei Realizator - Laura Lucescu

18:00 Telejurnal Regional TVR Iași (R)

(Reluare)
 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi