loader
Foto

Est Meridian – Cu gânduri de weekend

Vineri, 31 octombrie, ora 17.00.

 

Raluca Aftene
Sergiu Ciocoiu
EST MERIDIAN

Luni începe “Săptămâna TVR Iaşi”, care marchează 23 de la prima apariţie în eter a postului nostru.

Colega noastră Andreea Ştiliuc e unul din membrii echipei TVR Iaşi care au în sarcină Gala de Filme Documentare şi care ne va prezenta cea mai recentă producţie a ei în calitate de videojurnalist.

Artistul plastic Dragoş Pătraşcu ne va onora aniversarea prin prima expoziţie personală după 30 de ani şi care va putea fi vizitată în trei locuri diferite.

Una din vedetele prezente în spectacolul aniversar TVR Iaşi este Veta Biriş, de la care vom afla cu ce emoţii aşteaptă reîntâlnirea cu publicul ieşean.

Prof. Gabriela Nechita, coordonatorul cercului Melos de la Palatul Copiilor Iaşi, pune la cale la sfarşit de această săptămână, Crystal Stars Music Fest cu concurenţi şi juraţi din 10 ţări de pe 3 continente.

Nu uitați de concursul emisiunii, prin care puteţi câştiga invitaţii la marele spectacol de muzică populară din cadrul Săptămânii TVR Iaşi, la care vor participa cei mai valoroşi artişti de pe cele două maluri ale Prutului.

Raluca Aftene şi Sergiu Ciocoiu vă aşteaptă de luni- vineri, de la ora 17.00, cu o sumedenie de noutăţi din zona Moldovei la Est Meridian.

Est Meridian

Realizatori: RALUCA AFTENE si SERGIU CIOCOIU

Zilnic, luni – vineri, ora 17.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi tvrplus.ro

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)

17:25 Mașina timpului

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi