loader
Foto

Est Meridian – Arta sub toate formele ei

Luni, 6 octombrie, ora 17.00

 

Laura Lucescu
Gabriel Rotaru
EST MERIDIAN

Ediţia este disponibilă pe TVR+

Concomitent cu încheierea FILIT, la Iaşi a debutat un alt eveniment de mare amploare: Festivalul Internaţional de Teatru pentru Publicul Tânăr. Florica Ichim, critic de teatru, redactor-şef al revistei „Teatrul azi” şi preşedinte al Fundaţiei Culturale „Camil Petrescu”, a venit la Est Meridian să ne împărtăşească impresiile după prima zi de festival.

Doi artişti plastici ieşeni au avut de curând o importantă expoziţie în Germania. Cum este receptată arta românească peste hotare ne-au spus cei doi expozanţi, Constatin Tofan şi Sorin Purcaru.

Pictorul naiv Gheorghe Ciobanu a fost prezent cu lucrările sale la prestigiosul Muzeu al Ţăranului Român, iar solista de muzică populară Claudia Martinică are în pregătire un nou album. De ce au venit împreună la TVR Iaşi? Surpriza a fost dezvăluită astăzi, la Est Meridian!

Laura Lucescu şi Gabriel Rotaru vă aşteaptă de luni- vineri, de la ora 17.00, cu o sumedenie de noutăţi din zona Moldovei la Est Meridian.

Est Meridian

Realizatori: Laura Lucescu şi Gabriel Rotaru

Zilnic, luni – vineri, ora 17.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi tvrplus.ro

22:00 Preluare TVR3

7:00 Mașina timpului

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi