loader
Foto

ERA Ladies Trophy: îndemânare și atenție

Provocare pentru doamne şi domnişoare de 8 Martie

 

Lucian Lucescu
Arena

Chiar de ziua lor, pe 8 Martie, reprezentantele sexului frumos au prilejul să-şi testeze calităţile de conducător auto la prima ediţie a unei competiţii automobilistice inedite, în parcarea centrului comercial ERA. Circuitul pregătit de organizatori presupune stăpânire de sine, îndemânare și atenție sporită.

„Pentru că din ce în ce mai multe femei se descurcă singure în jungla traficului urban, o încercare de acest fel, pusă sub semnul unei competiţii ce se va finaliza cu premii atractive, va fi cu siguranță o proba interesantă. Totodată, ne dorim să atragem atenția tuturor celor care calcă iresponsabil acceleraţia şi-şi manifestă spiritul competitiv în trafic, oferind ca alternativă acest gen de manifestare.”, a declarat Dan Codreanu, preşedintele clubului organizator, XS Motorsport Iaşi.

ERA Ladies Trophy presupune mersul printre jaloane, precum şi opriri precise în puncte dinainte stabilite. Corectitudinea executării traseului este cea mai importantă, nu viteza.

Înscrierile se fac începând din 1 martie pe site-ul www.raliul-iasului.ro/ladiestrophy. De asemenea, informaţii despre competiţie se găsesc pe pagina de Facebook ERA Ladies Trophy.

TVR Iaşi este principal partener media al evenimentului, iar colegele noastre se vor număra, bineînţeles, printre participante.

Duminică, 8 martie, ora 8.30, Parcarea Era Shopping Center

13:00 Ia'și descoperă

Ia'și descoperă Realizator - Violeta Gorgos

14:00 Telejurnal

- Preluare TVR1
 

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

Luni, 22 aprilie, de la ora 18:00, la TVR Iași, Ovidiu Mihăiuc v-a propus o nouă ediție "Interviul săptămânii".

Campioni la robotică | VIDEO

Campioni la robotică | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

O echipă de elevi din Focșani a câștigat campionatul mondial de robotică, desfăşurat zilele acestea la Houston, în SUA.

 

#tvriasi