loader

EMISIUNI Logo

Accent Regional

Luni, marți, joi - ora 19.00. Emisiune de dezbatere

Actual Regional

Talk show de informare conectat la realitatea imediată a celor mai importante evenimente regionale.

Cântec și poveste

O emisiune în care descoperim poveştile de dincolo de cântec şi unde muzica populară se cântă live.

Cap de afiș

Emisiunea care vă prezintă spectacole, concerte sau festivaluri. Toate aceste evenimente au fost "cap de afiş" în cele cinci regiuni importante ale ţării.

Decupaj Subiectiv

TVR Iaşi a fost dintotdeauna recunoscută ca şcoală de jurnalism, o televiziune cu profil cultural şi cu programe relevante pentru comunitate.

Descriptio Moldaviae

Sâmbătă, ora 10.30, bilunar

Educația la zi

Luni, de la ora 16.00, pe TVR Iași și TVR+.

Ghici cine vine la cină?

Săptămânal realizatorul Vasile Arhire provoacă la dialog personalităţi din diferite domenii, născute şi afirmate în regiunea Moldovei.

Iașii marilor iubiri

Marți, ora 13.05 la TVR3, bilunar.

Identitate Basarabia

Un serial care îi are ca protagonişti pe barasabenii despre care vorbim la superlativ, graţie faptului că au marcat, la nivel naţional şi internaţional, zona în care activează. TVR 3, sâmbătă, ora 10.30

Interviul săptămânii

Dialoguri cu oameni aflaţi în centrul unor evenimente din săptămâna în curs şi despre care aflăm lucruri spectaculoase în contextul unor poveşti de viaţă semnificative.

Jurnal Regional TVR Iaşi

Jurnal Regional TVR Iaşi - ştiri din actualitatea Moldovei, informaţii sportive şi meteo, precum şi dezbateri cu invitaţi pe teme de stringentă actualitate.

Lumina creștinului

Emisiune dedicată vieţii spirituale şi credincioşilor Diecezei catolice din regiunea Moldovei.

Maşina Timpului

Fiecare zi este specială.

Play

Emisiune bilunară în care muzica vorbeşte! Luni, ora 18.30 la TVR Iași

Pridvoarele credinței

O emisiune de spiritualitate şi cultură teologică, produsă de TVR Iaşi, în colaborare cu Mitropolia Moldovei şi Bucovinei.

Racord

RACORD - eseu cinematografic şi propune o viziune artistică asupra unor evenimente culturale.

Regiunea în Obiectiv

Obiectivul nostru e ziua ta mai bună!

Reporter special

Joi, ora 18:30. Reporterul special merge în comunitate pentru a găsi poveşti care merită să fie spuse telespectatorilor.

România diversă

ROMÂNIA DIVERSĂ - rubrică destinată faptelor şi întâmplărilor din realitatea imediată, un adevărat jurnal de bord din viaţa comunităţilor etnice din zona Moldovei.

Satul meu

Un răgaz în care se vorbeşte despre magia satului, dar şi despre investiţiile moderne în agricultură, o poveste cu oamenii de la care ne vin bucatele de pe masă.

Tableta de sănătate

Marți 16.00, sâmbătă ora 13.00. Medici de diferite specialități vin în studioul TVR Iași cu cele mai bune indicații și recomandări, temele alese fiind întotdeauna de actualitate.

Trimbulinzii 2.0

TRIMBULINZII - un cuvânt în dar de la Nichita. TRIMBULINZII - vehicolul tinereţii eterne, frisonul vârstei pure nealterate de ipocrizie sau falsitate. Marți, ora 10.30

 
Reporter special - Iryna din Zaporojia | VIDEO

Reporter special - Iryna din Zaporojia | VIDEO

publicat: miercuri, 01 februarie 2023

Fiecare nume ascunde o poveste. Joi, 2 februarie, de la ora ora 18.30, la TVR Iaşi, la „Reporter Special” aflăm despre cum s-a schimbat viața ...

„Tableta de sănătate”: Bolile neurologice, inovații și tratament | VIDEO

Marți, 31 ianuarie, de la ora 16.00, la "Tableta de Sănătate" discutăm despre premiere medicale şi tratamente în boli neurologice.

Proiecție specială a peliculei „Taximetriști” | VIDEO

„Taximetriști”, cel mai nou film regizat de Bogdan Theodor Olteanu, a avut, la Iași, o proiecţie specială, cu prezenţa echipei în sală.