loader
Foto

Galerie foto

Ediție specială TVR IAȘI – TVR MOLDOVA: 3 la 3 pentru Europa

SPAŢIUL DECIZIILOR: Luni, 18 aprilie, de la ora 18:00, la TVR Moldova.

 

Răzvan Cojocariu
Spațiul decizilor

Două studiouri ale Televiziunii Române, patru invitați de marcă, o singură temă – Republica Moldova, față în față cu Uniunea Europeană.

Din studioul de la Chișinău, vicepremierul Octavian Calmâc, ministrul Economiei din Republica Moldova, expertul de politică externă Lina Grâu și jurnalistul Vasile Munteanu vor fi față în față cu europarlamentarul Cătălin Ivan, rectorul Universității "Petre Andrei” din Iași, Sorin Bocancea, și jurnalistul TVR Iași Răzvan Cojocariu.

La aproape doi ani de la semnarea acordului de asociere cu Uniunea Europeană, schimbările reale din Republica Moldova se lasă așteptate. Țara este restantă la îndeplinirea unor capitole importante, fără de care drumul european este doar un vis. La Chișinău flutură drapelele Uniunii Europene, oamenii de rând le privesc însă cu ezitare, din cauza crizelor politice succesive care au semănat neîncredere și a lipsei reformelor fundamentale.

(w882) Editie spe

**

Urmăriţi emisiunea LIVE pe TVR+

21:00 Telejurnal Regional TVR Iași (R)

(Reluare)

21:30 Descriptio Moldaviae

- Mănăstirea Putna prima parte Realizator - Raluca Aftene
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi