loader
Foto

Galerie foto

Ediție specială TVR IAȘI – TVR MOLDOVA: 3 la 3 pentru Europa

SPAŢIUL DECIZIILOR: Luni, 18 aprilie, de la ora 18:00, la TVR Moldova.

 

Răzvan Cojocariu
Spațiul decizilor

Două studiouri ale Televiziunii Române, patru invitați de marcă, o singură temă – Republica Moldova, față în față cu Uniunea Europeană.

Din studioul de la Chișinău, vicepremierul Octavian Calmâc, ministrul Economiei din Republica Moldova, expertul de politică externă Lina Grâu și jurnalistul Vasile Munteanu vor fi față în față cu europarlamentarul Cătălin Ivan, rectorul Universității "Petre Andrei” din Iași, Sorin Bocancea, și jurnalistul TVR Iași Răzvan Cojocariu.

La aproape doi ani de la semnarea acordului de asociere cu Uniunea Europeană, schimbările reale din Republica Moldova se lasă așteptate. Țara este restantă la îndeplinirea unor capitole importante, fără de care drumul european este doar un vis. La Chișinău flutură drapelele Uniunii Europene, oamenii de rând le privesc însă cu ezitare, din cauza crizelor politice succesive care au semănat neîncredere și a lipsei reformelor fundamentale.

(w882) Editie spe

**

Urmăriţi emisiunea LIVE pe TVR+

22:00 Preluare TVR3

7:00 Telejurnal MATINAL TVR 1

 
Hope Build, un proiect de construire accelerată | VIDEO

Mai multe locuinţe vor fi ridicate în doar 5 zile, cu ajutorul voluntarilor. Marți, 18 iunie, de la ora 9:00, la TVR 3 și TVR Iași, am vorbit ...

"Cultart": limba română pentru străini | VIDEO

publicat: vineri, 14 iunie 2024

Pe 15 iunie, la ora 16:00, la "Cultart", în numele lui Eminescu și în onoarea limbii române. Realizator - Oana Lazăr

Parfumul unei călătorii în timp | VIDEO

Parfumul unei călătorii în timp | VIDEO

publicat: vineri, 14 iunie 2024

Vineri, 14 iunie, de la ora 9:00, la TVR 3 și TVR Iași, am descoperit farmecul scrisorilor de altădată, am răsfoit jurnalul Reginei Maria, am ...

 

#tvriasi