loader
Foto

Echipa TVR Iaşi ajută pentru depăşirea crizei de sânge

Jurnalişti, regizori şi tehnicieni din cadrul studioului teritorial au răspuns la apelul Centrului Regional de Transfuzii.

 

Carmen Olaru
Laura Lucescu
Lucian Lucescu
Telejurnal TVR Iaşi

TVR Iaşi s-a alăturat demersului de a completa rezervele de sânge din judeţul Iaşi. O parte din membrii echipei s-au prezentat miercuri, 20 august 2014, la Centrul Regional de Transfuzii Iaşi unde au devenit donatori sau au revenit la această calitate.


Semnalul de alarmă în ceea ce priveşte rezervele de sânge  în scădere a fost tras în cadrul Jurnalului Regional TVR Iaşi, în weekend-ul anterior crizei. Momentul de cumpănă a fost la începutul săptămânii, când unele operaţii au fost amânate din lipsa de sânge. Centrul Regional de Transfuzii a lansat şi un apel pentru posibilii donatori.

11:00 Educația la zi

Realizator - Ovidiu Mihăiuc

12:00 Accent Regional (R)

Realizator - Maria Florea (Reluare)
 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi