loader
Foto

Drumul spre weekend!

Vară pentru voi cu Raluca Aftene şi Sergiu Ciocoiu

 

Raluca Aftene
Vară pentru voi

30 de coruri din România participă la Iaşi la Concursul Coral International pentru Tineret “Gavril Musicescu”. TVR Iaşi va transmite în direct gala acestui eveniment de ţinută, duminică. Până atunci intram în atmosfera festivalului la “Vară pentru voi” alături de Daniela Doroşincă, directorul festivalului, prof. dr. Andreea Angelini, observator al Federaţiei Internaţionale a Muzicii Corale şi prof. univ. dr. Antonios Aetopoulos, Universitatea de Muzică, Atena, Grecia.

Mergem azi şi în vacanţă la ţară, unde ne primeşte Irina Ciochină cu bunătăţi din lapte proaspăt. Irina ne va povestesti cum amintirea verilor petrecute la bunici, au făcut-o să lase corporaţiile, tocurile, taioarele şi ţările străine, pentru a-şi face fermă. În România. În Iaşi. O poveste simpatică, a căror personaje sunt şaizeci şi patru de căpriţe.

De condimentarea ediţiei cu muzică se ocupă Cosmin Vaman. Artistul se bucură de soare alături de noi, căci drag îi e după ce a stat închis în studio împreună cu Alexandra Andrei pentru înregistrarea primului lor album: “Drumul”.

Ne vedem de luni până vineri, de la ora 17.00, în direct la TVR Iaşi şi online pe www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi!

Vară pentru voi

Realizatori: Raluca Aftene şi Sergiu Ciocoiu

TVR Iaşi: luni – vineri, ora 17.00

Reluare: de la ora 20.30

TVR 3: miercuri, ora 17.00

22:00 Preluare TVR3

7:00 Mașina timpului

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi