loader
Foto

Dirijorul Cristian Mandeal şi scriitorul Andrei Pleşu

Emisiunea "Cap de afiş", realizată de TVR Iaşi, ne-a adus doi invitați speciali.

 

Alex Vasiliu
Cap de afiș

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Ediţia de joi, 21 aprilie, a emisiunii "Cap de afiş" nu putea fi pierdută. Aţi reîntîlnit două personalităţi ale culturii româneşti: dirijorul Cristian Mandeal şi scriitorul Andrei Pleşu.

Dirijorul Cristian Mandeal a fost sărbătorit la Iaşi cu prilejul împlinirii a şapte decenii de viaţă. Am transmis fragmente din concertul "Dialogul maeştrilor", concert care a avut loc la Filarmonica "Moldova", şi interviul acordat special acestei emisiuni.

În anul aniversării sfertului de veac trecut de la prima prezenţă a studioului din Iaşi în peisajul audio-vizual românesc, am inclus în emisiunea "Cap de afiş" o înregistrare de patrimoniu: talk-show-ul realizat de Alex Vasiliu cu filosoful şi scriitorul Andrei Pleşu. O sărbătoare a ideilor savuros exprimate - aşa se poate caracteriza dialogul pe care vi l-am prezentat.

Emisiunea "Cap de afiş" a fost difuzată joi, 21 aprilie, de la ora 17.00, la TVR Iaşi, şi marţi, 26 aprilie, de la ora 18.00, pe TVR3.

22:00 Preluare TVR3

7:00 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi