loader
Foto

Dirijorul Cristian Mandeal şi scriitorul Andrei Pleşu

Emisiunea "Cap de afiş", realizată de TVR Iaşi, ne-a adus doi invitați speciali.

 

Alex Vasiliu
Cap de afiș

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Ediţia de joi, 21 aprilie, a emisiunii "Cap de afiş" nu putea fi pierdută. Aţi reîntîlnit două personalităţi ale culturii româneşti: dirijorul Cristian Mandeal şi scriitorul Andrei Pleşu.

Dirijorul Cristian Mandeal a fost sărbătorit la Iaşi cu prilejul împlinirii a şapte decenii de viaţă. Am transmis fragmente din concertul "Dialogul maeştrilor", concert care a avut loc la Filarmonica "Moldova", şi interviul acordat special acestei emisiuni.

În anul aniversării sfertului de veac trecut de la prima prezenţă a studioului din Iaşi în peisajul audio-vizual românesc, am inclus în emisiunea "Cap de afiş" o înregistrare de patrimoniu: talk-show-ul realizat de Alex Vasiliu cu filosoful şi scriitorul Andrei Pleşu. O sărbătoare a ideilor savuros exprimate - aşa se poate caracteriza dialogul pe care vi l-am prezentat.

Emisiunea "Cap de afiş" a fost difuzată joi, 21 aprilie, de la ora 17.00, la TVR Iaşi, şi marţi, 26 aprilie, de la ora 18.00, pe TVR3.

16:00 Caravana TVR 3

- La Bacău Realizator - Vasile Arhire

17:30 Play

Realizator - Anca Medeleanu
 
Comunitatea elenă din Iași, în sărbătoare | VIDEO

Luni, 24 iunie, de la ora 15:00, Olena Popovych vă invită să urmăriți o ediție "România diversă" despre comunitatea elenă din Iași.

"TeleViziunea mea", cu Oltița Cîntec | VIDEO

publicat: duminică, 23 iunie 2024

Duminică, 23 iunie, de la ora 21:00, pe TVR Iași, urmărim o ediție "TeleViziunea mea", cu Oltița Cîntec.

Vineri, 21 iunie, de la ora 9.00, în ultima ediție din acest sezon a emisiunii "Ziua bună de la Iași" de Ziua Mondială a Soarelui nu ne uităm ...

 

#tvriasi